Ολοκληρώθηκε ο Β κύκλος “Στα Φτερά του Α Παγκοσμίου Πολέμου”

Ο Α κύκλος της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ “Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου” που αποτελείται από 5 επεισόδια προβλήθηκε και συνεχίζει να προβάλεται με σχετικές επαναλήψεις, με μεγάλη επιτυχία στην τηλεθέαση, από το Cosmtote History.

Μετά από αυτή την επιτυχία και την μοναδικότητα του θέματος η εταιρία παραγωγής Gullwing με συμπαραγωγό την COSMOTE TV αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την σειρά με την παραγωγή του Β κύκλου που αποτελείτε από 5 ωριαία επεισόδια.

Τα γυρίσματα έγιναν σε Λονδίνο, Τένεδο, Ίμβρο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα κ.α. και ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2020. Το post production ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες.

Ο νέος κύκλος των 5 ντοκιμαντέρ είναι έτοιμος και θα προβληθεί από το θεματικό κανάλι της Cosmote History το φθινόπωρο του 2021 σε σχετικό αφιέρωμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η θεματολογία των επεισοδίων του Β κύκλου επεκτείνεται σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας αλλά και σε νέα ιστορικά δεδομένα που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Πλήρη αναφορά για την δομή των επεισοδίων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy